Descopera echipa

Masaj Acasa

Ionut Alexandru

Tehnician Maseur

  Numele meu este Ionuț Alexandru și sunt un tehnician maseur cu o experiență de peste șase ani în domeniul terapiilor de masaj. Deși am început această călătorie în 2015, pasiunea mea pentru arta masajului m-a condus către o dezvoltare continuă și o dorință constantă de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate.

  Cu fiecare client pe care îl întâlnesc, îmi dedic întreaga atenție și abilitățile pentru a le oferi o experiență de masaj personalizată și terapeutică. Ambițios și determinat să aduc confort și vindecare, am dezvoltat în timp tehnici și abordări care să satisfacă nevoile individuale ale fiecărui pacient.

  Prin perseverență și autodidactism, m-am angajat să învăț mereu și să mă perfecționez, căutând mereu noi cunoștințe și tehnici pentru a îmbunătăți serviciile pe care le ofer. Cu fiecare zi care trece, mă dedic cu tot mai multă pasiune și determinare misiunii mele de a aduce vindecare și relaxare celor pe care îi servesc.

  Andreea M.

  Tehnician Maseur

   Numele meu este Andreea Mihalcea și sunt un Tehnician Maseor specializat în Reflexoterapie și Masaj de Relaxare din anul 2005. Cu o personalitate ambițioasă și meticuloasă, am obținut numeroase reușite în această profesie.

   Obiectivul meu principal este de a contribui la recuperarea pacienților cu diverse afecțiuni și de a le îmbunătăți starea de sănătate și bunăstare. De-a lungul anilor, am dedicat întreaga mea pasiune descoperirii și însușirii tainelor acestui domeniu fascinant.

   Perfecționându-mă continuu prin documentare proprie și studiu autodidact, am reușit să dezvolt o expertiză solidă în tehnici și practici de masaj. Misiunea mea este să ofer servicii de cea mai înaltă calitate, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui pacient.

   Cu fiecare client pe care îl întâlnesc, mă dedic complet, folosind abilitățile mele pentru a le oferi o experiență terapeutică profundă și relaxantă. Sunt ferm convinsă că perseverența și pasiunea mea sunt cheia pentru a asigura rezultate excelente și satisfacția deplină a clienților mei.